PersonaleGuide

Din livline, hvis du får personalejuridiske udfordringer.

  • Personlig rådgivning, når du har brug for det

  • Mulighed for at få lavet dokumenter til en konkurrencedygtig pris

  • Nyhedsbreve, så du kan holde dig opdateret om vigtige ændringer

  • Et online bibliotek med skabeloner og andre praktiske værktøjer

Vores jurister er din livline

Så behøver du ikke at google dig til det måske rigtige.

Love og regler bliver ofte justeret eller lavet om. Det kan skabe usikkerhed – og sker der fejl, kan de blive rigtig dyre. Som specialister på området kender vi alle de faldgruber, du skal styre udenom. Vi kender praksis på området og holder os hele tiden opdateret.

Du får klar og forståelig rådgivning. Du ringer bare, hvis du kommer i tvivl om reglerne for ansættelser, barsel, ferie, fratrædelser og anden personalejura, hvor paragrafferne kan drille. Vi er klar til at hjælpe dig.

Gratis webinarer

Bluegarden afholder gratis webinarer om  PersonaleGuide. Tilmeld dig og hør, hvordan vores jurister kan hjælpe, hvis du får personalejuridiske udfordringer.


Vi afholder webinarer om PersonaleGuide på følgende tidspunkter
- klik på linket for at tilmelde dig:

  • Ingen planlagte webinarer i øjeblikket

Sådan deltager du

For at deltage i webinaret skal du have adgang til en computer, smartphone eller tablet samt internetforbindelse – og så er du i gang. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion, så du hurtigt får svar på dine spørgsmål.  Webinarerne er ikke egnede for kunder, der allerede benytter løsningen.

Vores webinarer bliver leveret af en ekstern leverandør, så tilmeldingen åbner i et nyt vindue hos GoToWebinar.

Juridiske dokumenter

Skræddersyede dokumenter og juridisk assistance

Når den traditionelle rådgivning ikke er tilstrækkelig.


Hjælp til individuelle ansættelseskontrakter og tillæg dertil, opsigelser med mere. Vi garanterer, at alle udarbejdede dokumenter og rådgivning er tilpasset din virksomhed og lever op til lovgivningen. Vi hjælper dig i konkrete sager for eksempel i forhold til fagforeninger. Vi kender reglerne og kan derfor hjælpe med at finde den rigtige løsning til din virksomhed.

Pris

Konkurrencedygtig pris

Bluegarden PersonaleGuide er skabt til dig, der vil have en enkel og økonomisk overkommelig løsning – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du betaler et fast månedligt abonnement, som dækker daglig rådgivning og holder dig opdateret på det personalejuridiske område. Herudover kan du på favorable vilkår få hjælp til udarbejdelse af individuelle juridiske dokumenter og juridisk assistance.

Se priser på PersonaleGuide

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller behov for sparring, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige salgskonsulenter sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan Bluegarden kan hjælpe jeres virksomhed. Ring til os eller bliv ringet op - så hjælper vi jer med at finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

Kontakt os