Grundpræmissen for løn- og HR-administration er uændret de sidste mere end 150 år: der skal udbetales korrekt løn til tiden
I en tid hvor dage og ressourcer skal udnyttes maksimalt, og hvor alle løber stærkt, er det vigtigt, at der ikke er unødig støj, når det handler om daglige rutiner og arbejdsgange. Administrationen er nødvendig. Men jo mere smidig den er, og jo mindre den fylder - jo mere effektivt kan en virksomhed drives.

En synlig vision – og mærkbare værdier
Bluegarden ønsker at være den førende partner inden for løn og HR-administration i Norden. Og vi ved, at det kræver høj grad af kundetilfredshed for at gøre den vision til virkelighed. Derfor vil I opleve, at Bluegardens værdier tager udgangspunkt i det, der skaber konkret værdi for jer som kunde. 

Løn- og HR-administration handler ikke blot om at behandle tal. Det handler om tillid, viden og respekt. Det handler om at sikre, at vores kunder opfylder deres løfte til medarbejderne og håndterer indberetninger til det offentlige korrekt. Og så handler det om at se jeres behov, før I selv ser dem. 

Vores vision er, at vi vil reducere løn- og personaleadministration fra paletten af administrative byrder hos vores kunder, så de kan koncentrere sig om deres kerneforretning - i tillid til, at deres løn- og HR-administrative forpligtelser håndteres korrekt og til tiden. 

Digital transformation rammer også løn- og HR-området

Udviklingen på løn- og HR-området er dog som mange øvrige forretningsområder også ramt af en digital omstilling. Vi har digitale platforme til at rapportere vores arbejdstid, antal kørte kilometer, og vi bruger data til at rapportere alt fra sygefravær, refusionsopgørelser, indberetninger til adskillige offentlige instanser og medarbejder-performance. Digitaliseringen har også mefdført et øget arbejdspres, hvor vi forventes at nå mere på den samme eller kortere tid - og behovet for strømlinede processer og simplificeret håndtering af data er et altafgørende parameter for en værdiskabende administration.

Nedenfor kan du læse mere om Bluegardens forskellige løsninger til løn- og HR-administration

Bluegarden Løn

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn.

Læs mere her

Bluegarden HR

Med Bluegarden HR får I det fulde overblik og optimal styring af personaleadministrative opgaver. Minimér det administrative arbejde og fokusér på mere værdiskabende opgaver. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for HR og personaleadministration.

Læs mere her

Bluegarden Outsourcing

Outsourcing af løn er en strategisk beslutning og kan have stor indvirkning på jeres virksomhed. I får frigjort ressourcer på mange områder, og bliver mere effektive og produktive. Med udgangspunkt i jeres behov får I den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

 

Læs mere her

Bliv kunde - kontakt vores salgsafdeling på

Tlf: 88 97 97 97

 

Skriv til salg

Er du kunde? Kontakt kundeservice på

Tlf: 88 97 97 00

 

Log ind i dit produkt