Bluegardens Data Services


Korrekt lønadministration og HR-rapportering forudsætter data fra flere forskellige datakilder.
Med Bluegardens Data Services får vores kunder løsninger, der er åbne, integrérbare, logiske og lettilgængelige, og som bruger data på tværs af systemer.Bluegarden Data Services - din genvej til en stærkere dataintegration, bedre rapporteringsmuligheder og optimering af dine processer

En effektiv lønadministration kræver data fra andre kilder og systemer, f.eks. HCM-, tids- og rejseafregnings- og øvrige HR-systemer. Men rigtig mange virksomheder lider i denne proces, og bruger uforholdsmæssigt lang tid på manuelt at flytte data fra en kilde til en anden. Ikke bare medfører dette en større risiko for fejl undervejs, men behandlingen af de personfølsomme oplysninger bliver måske heller ikke behandlet efter best-practise og lovgivningen.

Derfor har vi bygget Bluegardens Data Services - et rammeværktøj, der standardiserer hvordan medarbejder-, demografiske og lønkrævende data flyder mellem dine softwareløsninger. Med Bluegardens integrationsværktøjer får du en smidig, integreret løsning til eksempelvis dine HCM- og ERP-løsninger såsom Oracle, Microsoft, SAP og Workday.

Vi tror på, at standardisering og automatisering af data er altafgørende for at tilsikre præcise, revisionsvenlige og compliant resultater. Og ikke mindst for at minimere fejl i din lønbehandling. Bluegardens løsninger er udviklet af best-practice, og med et højt niveau af fokus på vores kunders behov i ønsket om at levere et effektivt og sikkert system. Med andre ord får vores kunder en løsning, der er åben, integrérbar, logisk og lettilgængelig, som bruger data på tværs af systemer.

 

Bluegarden Dataintegration

Bluegardens dataintegrationsværktøjer hjælper vores kunder med at skabe integration til deres kernesystemer.

Vi har stor erfaring med at optimere vores kunders dagligdag ved at sikre, at data flyder gnidningsløst mellem vores løn- og HR-systemer. Som Bluegarden-kunde kan du står vores implementeringsspecialister klar til at hjælpe dig, og har du særlige behov for specialiserede løsninger, står vores tekniske eksperter til din rådighed.

Bluegarden Dataintegration kan bl.a. hjælpe dig med:

 • at integrere til dit tidsregistreringssystemer
 • at integrere til dit rejseafregningssystem
 • at integrere til dit HR-system

Læs mere om Bluegarden Dataintegration 

 

Bluegarden Afrapportering

En af de største arbejdsbyrder for løn- og HR-administrative medarbejdere foregår efter de faktiske lønkørsler. Her stilles større og større krav til:

 • bogføringsfiler
 • ledelsesrapportering
 • statistik- og datavisualisering
 • HR-data-rapportering

Automatisering og effektivisering af de stigende krav til de mange rapporteringer er derfor altafgørende for en smidig løn- og HR-administration.

Ved at benytte Bluegardens Afrapporteringsværktøjer simplificerer du din afrapporteringstid, og vores værktøjer optimerer og begrænser det manuelle arbejde.

Læs mere om vores Afrapporteringsværktøjer, og se business cases fra kunder vi har hjulpet

Bluegarden Procesoptimering

Løn- og HR-administration er komplekse forretningsområder, der i højere grad end mange øvrige forretningsområder er bundet op på komplekse processer. Og stærke, strømlinede processer er et strategisk fokusområde for de fleste virksomheder, da manuelle flade processer ikke er værdiskabende - for hverken medarbejder eller virksomhed. 

Bluegardens Procesoptimeringsværktøjer hjælper bl.a. vores kunder med effektive processer omkring:

 • ind-/opsamling af løn- og HR-data
 • interne kontroller
 • klargøring af revisionsvenlige rapporter

Læs mere om Bluegardens Procesoptimeringsværktøjer, og se eksempler på hvordan vores nuværende kunder har haft gavn af vores værktøjer

 

Bluegarden Dataintegration - effektivisér din løn- og HR-administration

Mange virksomheder har investeret massivt i HR/HCM-systemer, men værdien af disse investeringer forringes, hvis der fortsat er et manuelt arbejde med at replikere, indsamle og omformatere data. Som Bluegarden-kunde kan du gøre brug af Bluegardens Dataintegrationsservices, der effektiviserer din løn- og HR-administration, og frigør værdifulde ressourcer til at fokusere på din virksomheds kerneforretning.

Herunder har vi samlet en række use-cases som vil inspirere dig til at automatisere og effektivisere din arbejdsdag:

 • Use-case #1: Bluegarden integration til Workday (kommer snart)

Bluegarden Afrapportering - effektivisér din dataindsamling

Løn- og HR-administrationer står ofte over for ændrede forretningsprioriteter og -udfordringer, og rapportering står vel som en af de mest administrationskrævende opgaver, der skal løses. Historisk set led løn- og HR af manglende adgang til data, men med den digitaliserede hverdag i dag er udfordringen ikke adgang til data, men op- og indsamling af data. 

Med Bluegardens Afrapporteringsværktøjer simplificerer vi dine processer og begrænser det manuelle arbejde. Herunder har vi samlet en række use-cases, der viser dig hvordan Bluegarden har hjulpet vores kunder med at effektivisere deres afrapportering.

 • Use-case #1: Bluegarden HRM-suiten - et overblik over vores standardrapporter (kommer snart)

Bluegarden Procesoptimering - skab værdiskabende, strømlinede processer

Mange virksomheder har et strategisk fokus om at skabe operational excellence; altså at være så ultimativt skarpe og effektive i sine drifts- og administrationsprocesser. Men tiltagene mod operational excellence er at resultaterne af målstyring, LEAN og øvrige tiltag ikke er direkte sporbare i hverdagen. Hos Bluegarden afdækker vi vores kunders eksisterende processer, og kommer med anbefalinger til optimering af drifts- eller administrationstunge opgaver, der kan løses mere effektivt eller alternativt helt automatiseres.

 • Use-case #1: Sådan minimerer du din risiko med "berøringsfri datahåndtering" (kommer snart)
 • Use-case #2: Bluegardens 360-graders analyse: få besøg af en proceskonsulent

Bluegarden Løn

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn.

Læs mere her

Bluegarden HR

Med Bluegarden HR får I det fulde overblik og optimal styring af personaleadministrative opgaver. Minimér det administrative arbejde og fokusér på mere værdiskabende opgaver. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for HR og personaleadministration.

Læs mere her

Bluegarden HRM Suite

Bluegardens HRM Suite har fælles database, hvilket betyder, at vi udstiller de data du som medarbejder, specialist, administrator eller leder har brug for - i en strømlinet, effektiv proces.


Læs mere her

Bluegarden Onboarding & Consulting

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn.

Bluegarden Referencer

I Bluegarden hjælper vi hver måned over 60.000 virksomheder med at lave løn til over 1 million lønmodtagere. Her kan du læse, hvordan vi har hjulpet en række danske virksomheder med løn- og personaleadministration.

Læs mere her

Bluegarden Viden

Bluegarden Viden er for alle, der interesserer sig for løn- og personaleadministration og gerne vil følge med udviklingen. Her kan du læse om alt fra Persondata-forordningen til hvordan lønadministrationen kan effektiviseres.

Læs mere her

Bliv kunde - kontakt vores salgsafdeling på

Tlf: 88 97 97 97

 

Skriv til salg

Er du kunde? Kontakt kundeservice på

Tlf: 88 97 97 00

 

Log ind i dit produkt