Bluegarden HR - også kendt under navnet Orkidé - er Bluegardens personaleadministrative løsning, der er direkte integreret med Bluegarden Løn

Bluegarden HR - også kendt under navnet Orkidé - er Bluegardens personaleadministrative løsning, der er direkte integreret med Bluegarden Løn

Personaleadministration er ikke noget nyt. Enhver virksomhed har sin måde at styre for eksempel fravær, kontrakter, rejseafregning og avisabonnementer på. Men det er ikke altid den mest effektive eller gennemskuelige måde at gøre det på. Det er der heldigvis råd for – og ofte også råd til. 

Der kan være lige så mange grunde til at investere i en personaleadministrativ løsning, som der er beslutningstagere, ledere og medarbejdere i en virksomhed.Typisk handler vores kunders ønsker om at samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. Herudover ønsker de at effektivisere arbejdsgange, undgå fejl, og mindske afhængigheden af nøglemedarbejdere. Endelig vil mange gerne understøtte en kultur, hvor det er et fælles ansvar at vedligeholde og bruge data bedre. Alt det kan Bluegardens personaleadministrative løsning Bluegarden HR. Nøgleordene er rollestyring og procesunderstøttelse af en lang række arbejdsgange. 

Bluegarden HR er modulopbygget, og med basismodulet får I et fælles arbejdsværktøj for administratorer og HR-specialister.
Lad ledere og medarbejdere gøre arbejdet selv. Bluegarden HR kan udvides, så ledere og medarbejdere også får adgang til løsningen. Det betyder, at medarbejdere selv kan registrere ferie og fravær samt indberette kørsel og udlæg. Og at ledere kan godkende oplysningerne og følge op på medarbejdernes indberetninger. En af fordelene ved decentraliseret dataopsamling er, at både HR-afdelingen og lederne får bedre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.

Bluegarden HR er en online-løsning der er direkte integreret med Bluegarden Løn. Det betyder blandt andet, at I kun skal vedligeholde data ét sted. Ligesom Bluegarden Løn, hostes Bluegarden HR også af Bluegarden.

Bluegarden HR produktblad

 Download Bluegarden HR-produktblad

Med Bluegarden HR som værktøj, får jeres virksomhed nemt styr på personaleadministrationen. Alle personaleoplysninger kommer til at ligge digitalt og samlet i ét system. Det frigiver tid og ressourcer i HR-afdelingen, samtidig med at det skaber overblik.

At holde styr på kørselsbilag, udleverede effekter og hvor meget ferie, den enkelte medarbejder har holdt, er en nødvendighed. For at I bruger færrest mulige ressourcer på det, kan I med fordel have et online personaleadministrativt system, der letter arbejdsbyrden i jeres HR-afdeling. Det kan Bluegarden HR bidrage med.
Hjælp og vejledning til Bluegarden Orkidé

Forskellige funktioner og roller, forskellig adgang

Bluegarden HR gør det muligt at give forskellige funktioner og roller i jeres virksomhed adgang til forskellige dele af systemet. For eksempel kan administratorer og specialister være de eneste med adgang til et personalearkiv med ansættelseskontrakter, løn- og pensionsoplysninger samt være dem, der har overblik over alt fra kurser og uddannelse til udleverede effekter og håndtering af personalegoder. 

Også ledere og medarbejdere kan få adgang til dele af Bluegarden HR. Det giver medarbejdere mulighed for selv at registrere udlæg, kørsel, ferie og fravær, som lederen efterfølgende kan godkende eller afvise. Lederen har også adgang til medarbejdernes selvopdaterede stamdata, og ved for eksempel medarbejderudviklingssamtaler er det nemt og enkelt at finde dokumentation fra tidligere samtaler.

Hos Bluegarden arbejder vi på at gøre tingene så nemme som muligt for vores kunder. Vi ved, at det er vigtigt for jer, at det er nemt og hurtigt at sætte sig ind i nye systemer og nye processer. Derfor er Bluegarden HR også både nemt at implementere og simpelt at anvende. 

Bluegarden HR er integreret med vores lønsystem Bluegarden Løn. Data overføres nemt mellem de to systemer, så I kun skal vedligeholde data i det ene system – og det sparer tid og fjerner dobbeltarbejde. 

 

Bluegarden HR frigiver tid til HR-udvikling

Når I anvender Bluegarden HR som HR-værktøj, frigiver I tid og ressourcer i HR-funktionen, som kan benyttes på vigtigere opgaver i jeres virksomhed. Bluegarden HR er nemlig det personaleadministrative system på markedet, der er lettest at anvende. 

Det samler alle personalerelaterede informationer i én fælles løsning, hvilket sikrer overskuelighed. Fordi det er simpelt at bruge, giver det ligeledes enkle og effektive arbejdsgange. Jeres HR-medarbejdere får ganske enkelt frigivet tid, fordi den personaleadministrative byrde mindskes. 

Fuldt overblik over personaledata med et online system

I enhver virksomhed er overblik en gevinst. Når jeres medarbejdere har overblik, behøver de ikke bruge tid på unødige opgaver. Med Bluegarden HR er der mulighed for at give hver enkelt medarbejder overblik over sine egne data, mens HR-medarbejderne har det fulde overblik. Og dét minimerer risikoen for fejl. Også for virksomhedens beslutningstagere er det afgørende med overblik og indsigt i løn- og personaledata for at træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag. 

Effektivisering af løn- og HR-processer

Bestil dit gratis eksemplar af Bluegardens whitepaper ”Effektivisering af løn- og HR-processer” i dag.

Med vores omfattende viden om løn og HR, har vi udarbejdet et overskueligt whitepaper, der sætter fokus på de muligheder, en virksomhed har for at arbejde mere effektivt med processer, der knyttet sig til løn- og HR-administrationen. Du finder inspirationsforslag til, hvordan I kan:

  • kaste et kritisk blik jeres nuværende processer
  • foretage de nødvendige justeringer
  • sikre forankring i organisationen

Hent whitepaper

Bluegarden Løn

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn.

Læs mere her

Bluegarden HRM Suite

Bluegardens HRM Suite har fælles database, hvilket betyder, at vi udstiller de data du som medarbejder, specialist, administrator eller leder har brug for - i en strømlinet, effektiv proces.


Læs mere her

Bluegarden Data Services

Med HR-løsninger fra Bluegarden kan I få det fulde overblik og optimal styring af personaleadministrative opgaver. På den måde kan I spare tid på det admini-strative arbejde og få bedre tid til at fokusere på det der giver mest værdi.

 

Læs mere her

 

Bluegarden Onboarding & Consulting

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn.

Bluegarden Referencer

I Bluegarden hjælper vi hver måned over 60.000 virksomheder med at lave løn til over 1 million lønmodtagere. Her kan du læse, hvordan vi har hjulpet en række danske virksomheder med løn- og personaleadministration.

Læs mere her

Bluegarden Viden

Bluegarden Viden er for alle, der interesserer sig for løn- og personaleadministration og gerne vil følge med udviklingen. Her kan du læse om alt fra Persondata-forordningen til hvordan lønadministrationen kan effektiviseres.

Læs mere her

Bliv kunde - kontakt vores salgsafdeling på

Tlf: 88 97 97 97

 

Skriv til salg

Er du kunde? Kontakt kundeservice på

Tlf: 88 97 97 00

 

Log ind i dit produkt