Bluegarden Løn - også kendt under navnet Multiløn Erhverv

- er en af Danmarks mest benyttede lønplatforme, der håndterer lønudbetaling til en stor del af de danske lønmodtagere i Danmark.

Bluegarden Løn - også kendt under navnet Multiløn Erhverv - er en af Danmarks mest benyttede lønplatforme, der håndterer lønudbetaling til en stor del af de danske lønmodtagere i Danmark.

For de fleste virksomheder er tiden løbet fra store og tunge it-løsninger, hvor brugerne er nødt til at være it-specialister. Og hvor opdateringer og udvidelser af løsningen kræver store investeringer og individuelle tilpasninger.

Med Bluegarden Løn får I en online løsning, som hostes på vores servere. Vi står for datasikkerhed, løbende service, opdatering og udvikling i dialog med vores mange brugere. Bluegarden Løn er en standardløsning til mellemstore og store virksomheder. Løsningen kan tilpasses jeres virksomheds behov på en lang række parametre – uanset jeres branche og virksomhedens størrelse. Spørger vi vores kunder, hvad der ellers gør MultiLøn til noget særligt, er svaret typisk, at løsningens mange automatikker sparer dem for meget arbejde.

Bluegarden Løn er integreret med Bluegardens personaleadministrative HR-løsning Bluegarden HR (tidl. kendt som Orkidé). Det betyder at data udstilles dér hvor du ønsker at arbejde med dem.

Download Bluegarden løn produktblad

Effektivisering af løn- og HR-processer

Bestil dit gratis eksemplar af Bluegardens whitepaper ”Effektivisering af løn- og HR-processer” i dag.

Med vores omfattende viden om løn og HR, har vi udarbejdet et overskueligt whitepaper, der sætter fokus på de muligheder, en virksomhed har for at arbejde mere effektivt med processer, der knyttet sig til løn- og HR-administrationen. Du finder inspirationsforslag til, hvordan I kan:

  • kaste et kritisk blik jeres nuværende processer
  • foretage de nødvendige justeringer
  • sikre forankring i organisationen

Hent whitepaper

Banner_dame_PC_kontor_2.jpg

300px_template_BG HR-01.png

Bluegarden HR

Med Bluegarden HR får I det fulde overblik og optimal styring af personaleadministrative opgaver. Minimér det administrative arbejde og fokusér på mere værdiskabende opgaver. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for HR og personaleadministration.

Læs mere her

HRM suite banner.png

Bluegarden HRM Suite

Bluegardens HRM Suite har fælles database, hvilket betyder, at vi udstiller de data du som medarbejder, specialist, administrator eller leder har brug for - i en strømlinet, effektiv proces.

Læs mnere her

300px_dataservices.png

Bluegarden Data Services

Med HR-løsninger fra Bluegarden kan I få det fulde overblik og optimal styring af personaleadministrative opgaver. På den måde kan I spare tid på det admini-strative arbejde og få bedre tid til at fokusere på det der giver mest værdi.

Læs mere her

Onb and con BG.png

Bluegarden Onboarding & Consulting

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn. 

BG referencer.png

Bluegarden Referencer

I Bluegarden hjælper vi hver måned over 60.000 virksomheder med at lave løn til over 1 million lønmodtagere. Her kan du læse, hvordan vi har hjulpet en række danske virksomheder med løn- og personaleadministration.

Læs mere her

BG viden.png

Bluegarden Viden

Bluegarden Viden er for alle, der interesserer sig for løn- og personaleadministration og gerne vil følge med udviklingen. Her kan du læse om alt fra Persondata-forordningen til hvordan lønadministrationen kan effektiviseres.

Læs mere her

Bliv kunde

Kontakt vores salgsafdeling på

Tlf:  88 97 97 97

Skriv til salg

Er du kunde?

Kontakt kundeservice på

Tlf: 72 27 90 90

Log ind i dit produkt

Er du kunde i Visma Enterprise?

Mangler du hjælp til din løsning, kan du formentlig finde svar på vores kunde-community. Ellers er vores kundecenter altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Telefon: 88 97 97 97

Er du ikke kunde i Visma Enterprise endnu? 

Har du spørgsmål til nogen af vores løsninger, kan du blive kontaktet af en af vores medarbejdere eller kontakte vores Sales Manager, Kim Simonsen.

Ring til Kim Simonsen på 42 82 21 60

Bluegarden MultiLøn er blevet til Visma Enterprise. Besøg os her, og læs mere om vores ydelser

Visma Enterprise