Bluegarden HRM Suite: den effektive vej til en velfungerende løn- og HR-administration


Simplificér kompleksiteten, og øg din effektivitet med Bluegardens HRM Suite.

Lønadministration er et komplekst område i sig selv. Det skal være korrekt; det skal følge effektive processer, det skal følge gældende lovgivning samt nationale og internationale sikkerhedsreguleringer. Men hvorfor gøre arbejdet med lønadministration mere kompleks end det behøver at være?

Bluegardens HRM Suite giver dig stor grad af gennemsigtighed og kontrol, altimens du minimerer de komplekse manuelle processer.
Vores kunder er afhængige af vores fokus på følgende områder:

  • Automatisering - Automatisér din lønadministration og minimer manuelle opgaver. Hermed kan du fokusere på det der giver din forretning konkret værdi
  • Strømlining – Strømline dine løn-workflows for at minimere ineffektivitet, og opnå større datakvalitet
  • Problemfri integration – Integrér løninformation fra HCM- og ERP-systemer problemfrit og sikkert
  • Simplificering – Simplificér håndteringen af dine dataindsamling og lønadministration
  • Tilpasning - Tilpas din lønadministration med fokus på hele jeres forretnings strategiske fokus. Hermed minimerer du silotankegang
  • Sikkerhed – Beskyt dine medarbejder-stamdata og løndata i et sikkert IT-miljø, der lever op til Persondataloven

 

 

Bluegardens HRM Suite består af to centrale platforme: Bluegarden Løn og Bluegarden HR

Bluegardens egen digitale transformation betyder, at de to kerneplatforme ikke som i gamle dage fokuserer på deres individuelle systemmuligheder, men i stedet fokuserer på værdiskabende interaktioner i øjenhøjde med den bruger, der benytter platformen. Bluegardens HRM Suite har fælles database, hvilket betyder, at vi udstiller de data du som medarbejder, specialist, administrator eller leder har brug for - i en strømlinet, effektiv proces.

Vi tilpasser dine brugeradgange præcis til din virksomheds specifikke behov, og tildeler rolle-/rettigheder efter jeres specifikke ønsker. Hermed forstærker vi din virksomheds fokus på de strategiske processer og prioriteter, og minimerer silotankegange, der ofte præger og besværliggør en smidig og effektiv løn- og HR-administration.

Bluegarden Løn - også kendt under navnet Multiløn Erhverv - er en af Danmarks mest benyttede lønplatforme, der håndterer lønudbetaling til en stor del af de danske lønmodtagere i Danmark.

For de fleste virksomheder er tiden løbet fra store og tunge it-løsninger, hvor brugerne er nødt til at være it-specialister. Og hvor opdateringer og udvidelser af løsningen kræver store investeringer og individuelle tilpasninger. 

Med Bluegarden Løn får I en online løsning, som hostes på vores servere. Vi står for datasikkerhed, løbende service, opdatering og udvikling i dialog med vores mange brugere. Bluegarden Løn er en standardløsning til mellemstore og store virksomheder. Løsningen kan tilpasses jeres virksomheds behov på en lang række parametre – uanset jeres branche og virksomhedens størrelse. Spørger vi vores kunder, hvad der ellers gør MultiLøn til noget særligt, er svaret typisk, at løsningens mange automatikkersparer dem for meget arbejde.


Bluegarden Løn er integreret med Bluegardens personaleadministrative HR-løsning Bluegarden HR (tidl. kendt som Orkidé). Det betyder at data udstilles dér hvor du ønsker at arbejde med dem.

Download Bluegarden Løn produktblad

 

Bluegarden HR - også kendt under navnet Orkidé - er Bluegardens personaleadministrative løsning, der er direkte integreret med Bluegarden Løn

Personaleadministration er ikke noget nyt. Enhver virksomhed har sin måde at styre for eksempel fravær, kontrakter, rejseafregning og avisabonnementer på. Men det er ikke altid den mest effektive eller gennemskuelige måde at gøre det på. Det er der heldigvis råd for – og ofte også råd til. 

Der kan være lige så mange grunde til at investere i en personaleadministrativ løsning, som der er beslutningstagere, ledere og medarbejdere i en virksomhed.Typisk handler vores kunders ønsker om at samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. Herudover ønsker de at effektivisere arbejdsgange, undgå fejl, og mindske afhængigheden af nøglemedarbejdere. Endelig vil mange gerne understøtte en kultur, hvor det er et fælles ansvar at vedligeholde og bruge data bedre. Alt det kan Bluegardens personaleadministrative løsning Bluegarden HR. Nøgleordene er rollestyring og procesunderstøttelse af en lang række arbejdsgange. 

Bluegarden HR er modulopbygget, og med basismodulet får I et fælles arbejdsværktøj for administratorer og HR-specialister.
Lad ledere og medarbejdere gøre arbejdet selv Bluegarden HR kan udvides, så ledere og medarbejdere også får adgang til løsningen. Det betyder, at medarbejdere selv kan registrere ferie og fravær samt indberette kørsel og udlæg. Og at ledere kan godkende oplysningerne og følge op på medarbejdernes indberetninger. En af fordelene ved decentraliseret dataopsamling er, at både HR-afdelingen og lederne får bedre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.

Bluegarden HR er en online-løsning der er direkte integreret med Bluegarden Løn. Det betyder blandt andet, at I kun skal vedligeholde data ét sted. Ligesom Bluegarden Løn, hostes Bluegarden HR også af Bluegarden.

Bluegarden HR produktblad

Download Bluegarden HR-produktblad

Bluegardens Data Services

En effektiv lønadministration kræver data fra andre kilder og systemer, f.eks. HCM-, tids- og rejseafregnings- og øvrige HR-systemer. Men rigtig mange virksomheder lider i denne proces, og bruger uforholdsmæssigt lang tid på manuelt at flytte data fra en kilde til en anden.

Lær hvordan Bluegarden integrerer til dine øvrige kernesystemer, sikrer bedre rapporteringsmuligheder og optimerer dine arbejdsprocesser betragteligt.

Bluegarden Data Services

Bliv kunde - kontakt vores salgsafdeling på

Tlf: 88 97 97 97

 

Skriv til salg

Er du kunde? Kontakt kundeservice på

Tlf: 88 97 97 00

 

Log ind i dit produkt