HR- og personaleløsninger

Ved at samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelige løsning kan jeres virksomhed opnå enklere og mere effektive arbejdsgange på HR- og personaleområdet. Med en HR-løsning fra Bluegarden får I det fulde overblik og optimal styring af personaleadministrative opgaver. I kan give medarbejderne adgang, så de selv kan indberette oplysninger, som lederne kan godkende og følge op på. På den måde kan I spare tid på det administrative arbejde og få bedre tid til at fokusere på mere værdiskabende opgaver.

Sidder I med personalejuridiske spørgsmål, kan vores jurister hjælpe jer med rådgivning og sparring. De er alle specialister i personalejura og tilbyder personlig dialog med afsæt i jeres spørgsmål om personale og ansættelsesret.

Orkidé

Orkidé er vores enkle og brugervenlige HR-værktøj til personaleadministration i større virksomheder. Det samler alle jeres personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning, så I får bedre viden- og datastyring. Orkidé giver mulighed for, at medarbejdere og ledere får adgang, så de selv kan vedligeholde og godkende oplysninger. Det sikrer enklere og mere effektive arbejdsgange, da processen med at administrere personaleoplysninger derved bliver nemmere og mere overskuelig. Orkidé kan tilpasses og bruges efter jeres aktuelle behov.

Mere om Okidé

Rejseafregning

Med Rejseafregning får du det ideelle elektroniske værktøj, der sikrer hurtig og effektiv håndtering af firmabetalte medarbejderudgifter. Medarbejdere har muligheden for at registrere udlæg via mobilen, hvilket både sparer tid for administrationen og medarbejderen. I har desuden mulighed for at trække rapporter, der viser nøjagtigt, hvordan udgifterne fordeler sig. Det integrerer tilmed til Bluegardens systemer, hvilket sikrer at kontering af udgifter, bogføring samt afstemning sker automatisk.

Rejseafregning

Danske Lønninger

Som en af Danmarks største lønstatistikker giver Danske Lønninger jer værdifuld indsigt. Virksomhedens konkurrence- og tiltrækningsevne påvirkes, hvis lønniveauet enten er for højt eller lavt. Lønstatistikken støtter derfor jeres lønstrategiske beslutninger på grundlag af konkret viden om markedet og den forventede udvikling. I har også mulighed for at finde et konkurrencedygtigt og realistisk lønniveau, hvor både nøglemedarbejdere og konkurrenceevne fastholdes. Alt dette er samlet i én rapport.

Læs mere om danske lønninger

 

Personaleguide

PersonaleGuide er en ideel løsning, når I har behov for rådgivning om personalejuridiske udfordringer. Det er en enkel og økonomisk overkommelig løsning, hvor I får personlige svar på jeres spørgsmål om personale- og ansættelsesret fra jurister, der er specialiseret i personalejura. Få hjælp til at udarbejde ansættelseskontrakter, svar på spørgsmål om barsel, ferie og sygefravær eller individuel juridisk assistance i forbindelse med opsigelse af en medarbejder. Alt sammen i et forståeligt og lettilgængeligt sprog.

Læs mere om personaleguide

Bliv kunde

Kontakt vores salgsafdeling på

Tlf:  88 97 97 97

Skriv til salg

Er du kunde?

Kontakt kundeservice på

Tlf: 72 27 90 90

Log ind i dit produkt

Er du kunde i Visma Enterprise?

Mangler du hjælp til din løsning, kan du formentlig finde svar på vores kunde-community. Ellers er vores kundecenter altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Telefon: 88 97 97 97

Er du ikke kunde i Visma Enterprise endnu? 

Har du spørgsmål til nogen af vores løsninger, kan du blive kontaktet af en af vores medarbejdere eller kontakte vores Sales Manager, Kim Simonsen.

Ring til Kim Simonsen på 42 82 21 60

Bluegarden MultiLøn er blevet til Visma Enterprise. Besøg os her, og læs mere om vores ydelser

Visma Enterprise