Bluegarden Outsourcing frigiver ressourcer til mere værdiskabende opgaver...
Outsourcing af lønadministrationen skaber mere værdi

I dag har virksomheder fokus på at udnytte deres ressourcer optimalt. Og de kender værdien af en professionel håndtering af deres løn- og personaleadministration.

Mange virksomheder – store som små - vælger at outsource deres løn- og HR-administration, så de kan fokusere på deres værdiskabende kerneopgaver.

For virksomheder med få ansatte til at håndtere lønadministrationen, er der ofte en øget risiko for afhængighed af nøglepersoner – og hvordan håndterer man bedst ferie, sygdom og opsigelser? Korrekt løn til tiden er en nødvendighed, men den tilfører sjældent forretningen stor værdi, og er der fejl i lønnen kan konsekvenser være store.

Med Bluegarden Outsourcing kan I køre jeres løn effektivt, og samtidig frigive ressourcer til mere værdiskabende aktiviteter.

Med Bluegarden som jeres outsourcingpartner får i øget sikkerhed for korrekt løn, og sårbarheden minimeres væsentligt. I får markedets bedste outsourcingpartner med markedet stærkeste viden på løn- og personaleområdet. Vores konsulenter har fokus på at modne og effektiviserer jeres processer med udgangspunkt i best practice.

Sådan kommer du i gang...

Den løsning I får bliver baseret på en grundig analyse, hvor vi sammen sætter målsætningen for den mest effektive lønadministration, og løsningen vil tage højde for jeres virksomheds ændringer og tilpasninger, således at vi kan skaleres efter jeres nøjagtige behov.

Når I outsourcer jeres lønadministration, er det vigtigt, at I kan gøre det med ro i maven. Selvom vi varetager jeres lønarbejde, kan I stadig bevare det fulde overblik. Alle data findes online, og udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed kan få adgang til systemet og se relevante oplysninger på alle medarbejdere. Hermed sikrer vi dokumentation for vores løbende dialog og sparring, og samtidig sikrer vi, at I ikke mister følingen med jeres virksomhed. Tværtimod har I altid adgang til al data.

Når jeres virksomhed outsourcer lønadministrationen til Bluegarden får I…

  • En samarbejdspartner med speciale inden for løn- og HR-administration, som har fokus på at modne og udvikle jeres forretning og processer
  • En fleksibel og effektiv lønløsning, der følger jeres behov og udvikling
  • Let gennemskuelige og variable driftsomkostninger, der matcher jeres virksomhed 
  • Frigivet ressourcer, I kan udnytte optimalt til andre og mere værdiskabende opgaver
  • Reduceret jeres sårbarhed, da lønnen håndteres af et team at lønspecialister hos Bluegarden 
  • Større tryghed og færre bekymringer om løn
Viden om løn

Korrekt og opdateret viden om løn er en styrke at have i jeres virksomhed, så I altid kan udbetale den rette løn til jeres medarbejdere. Når I vælger at bruge MultiLøn, får I adgang til vores kundeportal med viden om løn. Desuden tilbyder vi kurser, hvor I både får viden, netværk og sparring på lønområdet. 

En undersøgelse gennemført af Bluegarden viser, at over halvdelen af økonomichefer oplever fejl i lønnen. Med den rette viden samt et godt og nemt lønsystem kan jeres virksomhed undgå, at der er fejl i lønnen. Se her, om jeres lønadministration kan blive mere effektiv.

Tag testen og få vores rapport

Bluegarden Løn

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn.

Læs mere her

Bluegarden HR

Med Bluegarden HR får I det fulde overblik og optimal styring af personaleadministrative opgaver. Minimér det administrative arbejde og fokusér på mere værdiskabende opgaver. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for HR og personaleadministration.

Læs mere her

Bluegarden HRM Suite

Bluegardens HRM Suite har fælles database, hvilket betyder, at vi udstiller de data du som medarbejder, specialist, administrator eller leder har brug for - i en strømlinet, effektiv proces.


Læs mere her

Bluegarden Onboarding & Consulting

Et effektivt og brugervenligt lønsystem er afgørende for at lette arbejdsgangene, skabe bedre overblik og gøre lønadministration nemt og overskueligt for jeres virksomhed. Hos Bluegarden tilbyder vi et af markedets mest anvendte lønsystemer, MultiLøn.

Bluegarden Referencer

I Bluegarden hjælper vi hver måned over 60.000 virksomheder med at lave løn til over 1 million lønmodtagere. Her kan du læse, hvordan vi har hjulpet en række danske virksomheder med løn- og personaleadministration.

Læs mere her

Bluegarden Viden

Bluegarden Viden er for alle, der interesserer sig for løn- og personaleadministration og gerne vil følge med udviklingen. Her kan du læse om alt fra Persondata-forordningen til hvordan lønadministrationen kan effektiviseres.

Læs mere her

Bliv kunde - kontakt vores salgsafdeling på

Tlf: 88 97 97 97

 

Skriv til salg

Er du kunde? Kontakt kundeservice på

Tlf: 88 97 97 00

 

Log ind i dit produkt