Bluegarden Outsourcing frigiver ressourcer til mere værdiskabende opgaver

HR- og lønoutsourcing giver dig tid til andre opgaver. Vil du gerne have mere tid til dine kerneopgaver? Så kan outsourcing af din HR- og lønadministration måske være en mulighed.

Outsourcing af lønadministrationen skaber mere værdi

I dag har virksomheder fokus på at udnytte deres ressourcer optimalt. Og de kender værdien af en professionel håndtering af deres løn- og personaleadministration.

Mange virksomheder – store som små - vælger at outsource deres løn- og HR-administration, så de kan fokusere på deres værdiskabende kerneopgaver.

For virksomheder med få ansatte til at håndtere lønadministrationen, er der ofte en øget risiko for afhængighed af nøglepersoner – og hvordan håndterer man bedst ferie, sygdom og opsigelser? Korrekt løn til tiden er en nødvendighed, men den tilfører sjældent forretningen stor værdi, og er der fejl i lønnen kan konsekvenser være store.

Med Bluegarden Outsourcing kan I køre jeres løn effektivt, og samtidig frigive ressourcer til mere værdiskabende aktiviteter.

Med Bluegarden som jeres outsourcingpartner får i øget sikkerhed for korrekt løn, og sårbarheden minimeres væsentligt. I får markedets bedste outsourcingpartner med markedet stærkeste viden på løn- og personaleområdet. Vores konsulenter har fokus på at modne og effektiviserer jeres processer med udgangspunkt med i best practice.

Sådan kommer du i gang...

Den løsning I får bliver baseret på en grundig analyse, hvor vi sammen sætter målsætningen for den mest effektive lønadministration, og løsningen vil tage højde for jeres virksomheds ændringer og tilpasninger, således at vi kan skaleres efter jeres nøjagtige behov.

Når I outsourcer jeres lønadministration, er det vigtigt, at I kan gøre det med ro i maven. Selvom vi varetager jeres lønarbejde, kan I stadig bevare det fulde overblik. Alle data findes online, og udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed kan få adgang til systemet og se relevante oplysninger på alle medarbejdere. Hermed sikrer vi dokumentation for vores løbende dialog og sparring, og samtidig sikrer vi, at I ikke mister følingen med jeres virksomhed. Tværtimod har I altid adgang til al data.

Når jeres virksomhed outsourcer lønadministrationen til Bluegarden får I…

  • En samarbejdspartner med speciale inden for løn- og HR-administration, som har fokus på at modne og udvikle jeres forretning og processer
  • En fleksibel og effektiv lønløsning, der følger jeres behov og udvikling
  • Let gennemskuelige og variable driftsomkostninger, der matcher jeres virksomhed
  • Frigivet ressourcer, I kan udnytte optimalt til andre og mere værdiskabende opgaver
  • Reduceret jeres sårbarhed, da lønnen håndteres af et team at lønspecialister hos Bluegarden
  • Større tryghed og færre bekymringer om løn

Bluegarden MultiLøn er blevet til Visma Enterprise. Besøg os her, og læs mere om vores ydelser

Visma Enterprise