Rejseafregning

Rejseafregning er det ideelle elektroniske værktøj til nem, hurtig og effektiv håndtering af firmabetalte medarbejderudgifter.

  • Hurtigt overblik og enkel håndtering af alle rejseafregninger

  • Medarbejdere kan registrere på farten via mobilen

  • Integration med økonomi- og lønsystem

Spar tid på administration

Med rejseafregning kan blandt andet medarbejdernes kreditkorttransaktioner indlæses automatisk i løsningen. Det betyder næsten intet manuelt arbejde og ingen tastefejl. Og den videre håndtering af udgiften i Rejseafregning kan ske, når det passer henholdsvis medarbejderen, funktionslederen og økonomifunktionen.

Komplet løsning
Juridiske dokumenter

Overblik og optimal styring

I har mulighed for at trække rapporter, der viser, hvordan udgifterne fordeler sig på eksempelvis hotelkæder og telefoni – hvilket stiller jeres virksomhed stærkere i forhandlingssituationen med de enkelte leverandører.

Integration til andre systemer

Løsningen kan nemt integreres til jeres virksomheds økonomi- og lønsystemer og kan dermed sikre, at kontering af udgifterne, bogføring samt afstemning sker automatisk. Det er også muligt at tilpasse en bogføringsfil/lønfil. Systemet understøtter desuden momsrefusion.

Samarbejde

Har du brug for mere information?

Har du spørgsmål eller behov for sparring, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige salgskonsulenter sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan Bluegarden kan hjælpe jeres virksomhed. Ring til os eller bliv ringet op - så hjælper vi jer med at finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

Bliv kunde - kontakt vores salgsafdeling på

Tlf: 88 97 97 97

 

Skriv til salg

Er du kunde? Kontakt kundeservice på

Tlf: 88 97 97 00

 

Log ind i dit produkt