Find gode råd til iværksættere

Har du brug for hjælp til at skabe vækst i din virksomhed? Find gode råd.

Styrk Din Idé, Styrkdinide.dk www.styrkdinide.dk er udviklet af Patent- og Varemærkestyrelsen i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab og henvender sig til undervisere og studerende, der beskæftiger sig med innovation og entreprenørskab.

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at beskytte deres ideer og opfindelser. Styrelsen tilbyder konkrete værktøjer til udvikling og beskyttelse af teknik og forretningskendetegn. www.dkpto.dk

Væksthusene blev etableret i 2007 med henblik på at skabe et stærkt erhvervsfremmesystem i Danmark til gavn for iværksættere og virksomheder med vækstambitioner og vækstpotentiale. Se vækstguiden.dk for mere information om rådgivningsmuligheder med mere.

Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprice gør det muligt, at elever og studerende for undervisning i entreprenørskab. www.ffe-ye.dk.

Danmarks Vækst- og Iværksætteruge holdes hvert år i uge 47 med arrangementer over hele landet.  I 2015 er der fokus på unge og iværksætteri, hvor det er 8. gang, der holdes Vækst- og Iværksætteruge. Erhvervsstyrelsen har tidligere stået for arrangementerne sammen med en række partnere, men i år tager Fonden for Entreprenørskab over. www.uge47.dk.

Læs også