Få det rette lønværktøj

Nu kan du få kontante fordele på en mere enkel og effektiv lønadministration i din virksomhed.

Et fælles mål om at styrke din virksomheds forretning og hjælpe dig til en mere enkel og effektiv administration, især når det gælder løn, er grundlaget for et tilbud fra Bluegarden til medlemmer af Dansk Byggeri.

Digitalisering er en vigtig del af forretningen for virksomheder i byggebranchen og kan lette de administrative byrder i virksomheden, så du sparer både tid og penge.

Vi kender din branche

Bluegarden hjælper allerede 8.000 virksomheder i byggebranchen med at lave løn til deres medarbejdere. Vores løsninger understøtter dine administrative arbejdsprocesser, så du får en mere enkel og effektiv lønadministration. Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Som medlem af Dansk Byggeri får du både servicemæssige og kontante fordele ved at vælge os og vores lønløsninger.

Spar tid og penge

Vores lønløsninger giver dig blandt andet mulighed for:

  • Automatisk og manuel styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimer
  • Håndtering af elevforsikring, fritvalgskonto og søgnehelligdagsopsparing (S/H)
  • Håndtering af sundhedsordning
  • At tilpasse lønsatser ifølge overenskomsten.

Vi hjælper dig godt i gang, så du kan lave løn til dine medarbejdere med det samme. Hvis du har brug for hjælp til din lønindberetning, sidder vores lønkonsulenter klar til at hjælpe dig. Eller du kan benytte vores kundeportal med vejledninger, spørgsmål og svar samt hjælpevideoer.

Med vores app kan du nemt og enkelt indsamle løndata fra dine medarbejdere fordelt på arbejdsopgaver, så du sparer tid og undgår fejl i din lønadministration, og du kan bruge tiden på din forretning.

Dine kontante fordele:

  • DataLøn - Danmarks mest komplette lønsystem, så du kan indberette løn til dine medarbejdere enkelt og effektivt. Kun 20 kroner pr. lønseddel + serviceabonnement - og december måned er altid gratis!
  • Bluegarden SmartLøn - Lad dine medarbejdere indberette tid, kørsel og udlæg fordelt på arbejdsopgaver via vores app til mobilen. Kun 10 kroner pr. medarbejder pr. måned - og de første 3 måneder er gratis!
  • LønAdministration - Lad os klare (næsten) alt lønarbejdet for dig. Du skal kun bruge et par minutter hver måned på at fortælle os, hvad dine medarbejdere skal have i løn. Kun 99 kroner pr. lønseddel for 14-dagslønnede og 155 kroner pr. lønseddel for månedslønnede - og december måned er altid gratis!

Læs mere om dine fordele