Glædelig jul og godt nytår

På vegne af Bluegarden vil jeg gerne sige tusind tak for 2014.

Jeg håber, at det forgangne år har været et godt år for dig, og at du, som vi, vil bruge den tilstundende juleferie til at lade batterierne op og blive klar til at tage hul på et spændende nyt år.

Jørgen Klejnstrup, adm. direktør, Bluegarden A/SI det forløbne år har vi taget en række skridt og igen ”rørt” ved mange produkter og systemer for at forbedre os og sikre vores kunder en bedre kvalitet og funktionalitet i vores ydelser. Vores kunderpå DataLøn har fået en række nye funktioner i systemet. Samtidig har vi arbejdet intensivt med at gøre systemet mere stabilt og jeg er overbevist om, at vores kunder har mærket forbedringerne i deres hverdag med produktet.

Dataløns overgang til Nets’ Overførselsservice er også noget, vi har arbejdet meget med. Arbejdet betyder, at alle vores kunder nu er på den samme løsning som de fleste andre i branchen.

I skrivende stund har vi lagt de sidste kræfter i lanceringen af vores første app, der samtidig er Danmarks første lønapp. Jeg glæder mig til, at vi kan tilbyde vores kunder på LønAdministration denne enkle og effektive måde at lave løn på i før-julegave.

I løbet af 2015 præsenterer vi også en lang række produktforbedringer til vores kunder på Multiløn Erhverv. Vi tilbyder f. eks. markant forbedrede interne rapporterings- og analysemuligheder med afsæt i de løn- og medarbejderdata, der ligger i systemet, og så introducerer vi også en app, der vil være målrettet medarbejdere og give dem mulighed for at indrapportere tid, fravær, sygdom m.m. direkte til lønsystemet. Vi har en stærk forventning om, at det skaber gode vilkår for at mindske en række omkostninger i virksomhederne.

Vi ved, det forpligter at være samarbejdspartner for 80.000 virksomheder. Vores kunder skal kunne hvile trygt i visheden om, at de har valgt enkle og funktionelle løsninger og et handlekraftigt set-up, og at hver enkelt er vigtig for os. Mange af vores kunder har bedt om at blive involveret i vores prioritering af udviklingsopgaverne og i selve udviklingsarbejdet. Vi har startet denne involvering op og fået skabt et afsæt, der styrker vores mulighed for at levere det, kunderne har allermest brug for. Det har stor betydning for os, fordi det har stor betydning for vores kunders tilfredshed med vores løsninger og services, og som i sidste ende giver det bedste produkt.

Jeg lover, at vi vil fortsætte udviklingen af Bluegarden i 2015, så vi kan blive en endnu stærkere samarbejdspartner for jer.

Med ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår.

Jørgen Klejnstrup
Adm. direktør
Bluegarden