Hver anden virksomhed mener, at de kan spare tid på deres administration

Er der også plads til forbedring i din administration? Ny analyse viser, at halvdelen af virksomhederne indberetter tid, kørsel og udlæg på papir.

Vi har i juni gennemført en analyse blandt 370 virksomheder, der anvender DataLøn. Analysen sætter fokus på de administrative udfordringer, som de løn- og personaleansvarlige i mindre virksomheder møder i deres daglige arbejde. Resultaterne fra analysen viser, at:

 

 

Hvornår har du sidst set på dine administrative processer og spurgt dig selv, om der er plads til forbedring?

Mange virksomheder har den gode vane at gennemgå deres processer løbende for at optimere dem. Men behovet for ændringer kan også komme fra andre steder. Det kan være nye eller andre krav fra ledelsen til rapportering eller fra nye overenskomster. Det kan være organisatoriske ændringer, der påvirker hvilke personer, der bruger processerne, for eksempel en medarbejder der stopper og/eller en ny der starter. Og så kan det også være investeringer i nye IT-systemer, der giver nye muligheder for at arbejde mere enkelt og effektivt. 

Bluegarden SmartLøn – gør det enklere at lave løn

Vi har lanceret Bluegarden SmartLøn, som er en ny app til DataLøn, der gør din virksomheds lønadministration mere enkel og effektiv.

Lad medarbejderne indberette tid, kørsel og udlæg på mobilen. Du godkender registreringerne, før de hentes ind i DataLøn. Så sparer du tid og får færre fejl.

Læs mere om dine fordele