Marlin Equity Partners køber Bluegarden

London og København – 10. september 2015: Bluegarden, en af Skandinaviens førende leverandører af it‐løsninger til løn‐ og HR‐administration, har meddelt, at Marlin Equity Partners (“Marlin”), en international investeringsfond, der forvalter investeringer for mere end USD 3 mia., har overtaget 100 % af aktiekapitalen i selskabet Bluegarden Holding A/S (”Bluegarden”) fra en gruppe danske banker. Købssummen er ikke oplyst. Akkvisitionen gør det muligt for Bluegarden at fremskynde investeringer i virksomhedens produkter og services og dermed øge værdiskabelsen for kunderne.

Bluegarden, der har sit hovedsæde i København, leverer lønadministration, HR‐administration og Business Process Outsourcing (”BPO”) i cloud‐baserede løsninger, der er skræddersyet til en virksomheds geografiske markeder og kundesegmenter. Virksomheden tilbyder løsninger til små, mellemstore og store virksomheder på tværs af alle brancher i Danmark, Sverige og Norge. Bluegarden blev grundlagt i 1969 og betjener godt 65.000 kunder, hvilket svarer til 18‐ 20 % af medarbejderstyrken i Skandinavien.

Afgående bestyrelsesformand for Bluegarden, Peter Lybecker siger: “Forud for dagens pressemeddelelse er der foretaget en omfattende gennemgang af Bluegardens strategiske muligheder. Konklusionen har været, at Bluegarden har brug for en ny ejer med den nødvendige ekspertise, engagement og økonomiske resurser til at udvikle virksomheden yderligere. For bestyrelsen har det været vigtigst at anbefale den bedste ejer med en stærk motivation for at udvikle Bluegardens løn‐ og HR‐administrationsløsninger i en retning, der skaber yderligere værdi for Bluegardens mange kunder. Jeg er overbevist om, at vi har fundet en højt kvalificeret ejer i Marlin, som har en særdeles stærk international erfaring inden for branchen”.

“Vi er glade for, at vi nu indgår partnerskab med Bluegarden, der er på vej ind i en ny vækstfase, ” siger Shawn McMorran, en af partnerne på Marlins kontor i London. “Marlin bidrager med en række særdeles erfarne operationelle specialister og et stærkt engagement til at støtte det dygtige ledelsesteam i Bluegarden i at accelerere væksten og maksimere potentialet i virksomheden, uden at vi går på kompromis med den høje driftssikkerhed, som Bluegarden er kendt for”.

Om Marlin Equity Partners

Marlin Equity Partners er en international kapitalfond, der forvalter investeringer for mere end USD 3 mia. Virksomheden tilbyder moderselskaber, aktionærer og andre interessenter skræddersyede løsninger, der opfylder disses forretnings‐ og likviditetsmæssige behov. Marlin investerer i virksomheder på tværs af brancher, hvor fondens kapitalgrundlag, industrielle relationer og omfattende netværk af operationelle resurser i væsentlig grad kan styrke virksomhedens muligheder og øge dens værdi. Marlin har succesfuldt gennemført flere end 90 opkøb siden sin etablering. Fonden har hovedkvarter i Los Angeles, Californien og har derudover kontor i London. Læs mere om Marlin på: www.marlinequity.com.

Om Bluegarden

Bluegarden er førende inden for cloud‐baserede løsninger til løn og HR‐administration i Danmark, Norge og Sverige. Virksomheden er grundlagt på en solid viden om og erfaring i branchen. Med afsæt i en kundebase på godt 65.000 kunder, svarende til 18‐20 % af de skandinaviske lønsedler, udvikler og driver Bluegarden nogle af de mest anvendte og brugervenlige it‐platforme til løn og HR-administration. Virksomhedens stærke markedsposition tager afsæt i dens dybe respekt for præcis og korrekt løn‐ og HR‐administration til kunderne. Bluegardens fem kerneværdier præcision, respekt, enkelhed, værdiskabelse og eksekvering, er grundstammen i alle virksomhedens dispositioner. Med sine mere end 40 års erfaring fra branchen har Bluegarden opbygget en dyb forståelse og respekt for kundens behov og udfordringer. Bluegardens produkter til løn og HR‐administration er nemme at bruge for den almindelige, daglige bruger, løsningerne kan skaleres til alle brancher og virksomhedsstørrelser og – væsentligst af alt – så tilbyder de branchens højeste driftssikkerhed og nøjagtighed. Det er Bluegardens målsætning at forvalte ansvaret for kundens løn og HR‐administration, så kunden kan koncentrere sig om sin kerneforretning.

Se desuden bluegarden.com eller bluegarden.dk for mere information eller kontakt Bluegardens bestyrelsesformand, Peter Lybecker, på telefon +45 33 33 63 02.