Ny koncerndirektør skal realisere Bluegardens vækstmål

Bluegarden, der er en af Nordens førende leverandører af løsninger og services til løn- og HR-administration, ansætter Mogens Elsberg som ny koncerndirektør. Med sin lange erfaring fra lederstillinger hos IBM, GN Netcom og Microsofts globale hovedkvarter er Mogens Elsberg hentet ind til at realisere Bluegardens ambitiøse vækstplaner.


Med ansættelsen af Mogens Elsberg som ny CEO sætter den danske løn- og HR-koncern Bluegarden en tyk streg under ambitionen om at blive markedsleder i Skandinavien. Elsberg kommer fra den cloud-baserede leverandør af regnskabssystemer, e-conomic A/S, hvor han som administrerende direktør succesfuldt ledede virksomheden gennem organisk vækst.

Han startede sin lange karriere i IBM og har frem til i dag blandt andet fungeret som CEO hos danske GN Netcom, hvor han stod i spidsen for selskabets succesfulde turnaround-proces, og som global produktdirektør for en række af Microsofts Dynamics-systemer.

Bestyrelsesformand i Bluegarden, Shawn McMorran, siger: ”Mogens’ lange karriere og stærke baggrund inden for ledelse af teknologiske virksomheder gør ham til det perfekte valg som den, der skal styre Bluegarden gennem virksomhedens næste vækstfase. Mogens er en erfaren, hårdtarbejdende og inspirerende topleder, og han vil være afgørende for, at Bluegarden når sine mål og succesfuldt udvikler sig til at blive en stærk markedsleder inden for løsninger og services til løn og HR-administration.”

Mogens Elsberg siger: ”Jeg ser meget frem til at arbejde for Bluegarden. Virksomheden har et stort potentiale for profitabel vækst og for at øge sin markedsandel. Jeg kommer især til at fokusere på at udvikle en salgs- og kundeorienteret organisation”.

Bluegardens koncernledelse vil foruden CEO Mogens Elsberg bestå af COO Per Hviid.

For yderligere information kontakt Bluegardens kommunikationschef, Tine Greve, på +45 42 82 21 76 eller Mogens Elsberg på telefon +45 20 56 15 25.