SKAL BONUS VÆRE EN DEL AF LØNNEN?

319 virksomheder - der samlet set repræsenterer mere end 53.000 medarbejdere - har deltaget i vores analyse om brugen af præstationsbonus som en del af lønpakken.

Pressemeddelelse - 9. oktober 2014

Se det samlede resultat og få indsigt i om virksomheder, der ligner din, bruger præstationsbonus, og om de mener, det gør en forskel.

Læs analysen


Mere om Bluegardens HR-analyser
HR-analyserne fra Bluegarden er korte og højaktuelle undersøgelser for dig, som arbejder professionelt med HR og løn. Her får du indsigt i udviklingen inden for både generelle og specifikke personale- og aflønningsforhold. Emnerne er hentet fra tidens strømninger, og resultaterne bruges som et værdifuldt redskab i mange virksomheders HR-strategi. 

Du kan også deltage ved helt uforpligtende at tilmelde din virksomhed de gratis undersøgelser allerede i dag. Så sørger vi for, at du bliver inviteret fremover. Alle deltagere får gratis tilsendt resultatet af de undersøgelser, de deltager i. Du kan til enhver tid framelde din deltagelse. Vi gør opmærksom på, at undersøgelserne er målrettet erhvervslivet, og det er derfor ikke muligt at tilmelde sig som privatperson.