Topkarakter til Forskellen

Vores nyhedsbrev har fået topkarakterer af modtagerne i vores brugerundersøgelse. De mange besvarelser giver os et indblik i, hvilke spændende artikler vi skal bringe i de kommende måneder.

Hele 89 % af modtagerne er tilfredse eller meget tilfredse med vores nyhedsbrev generelt.

Hele 89 % af modtagerne er tilfredse eller meget tilfredse med vores nyhedsbrev generelt. Især den faglige formidling og selve indholdet i nyhedsbrevet får mange rosende ord. Ikke overraskende er det information om dit lønsystem, opdateringer om ændring af regler og love samt generelle artikler og løn- og personaleadministration, der særligt har modtagernes interesse. 

Layoutet på nyhedsbrevet får også topkarakterer. Nyhedsbrevets form er enkel og overskuelig, som bidrager til indbydende artikler og gør det nemt at finde relevant information. 

Og ikke mindst har vi fået inspiration til fremtidige artikler, hvor vi kan love jer, at der både bliver noget for de modtagere, der ønsker det faglige stof serveret på en lettilgængelig måde, og for dem, der gerne vil have praktiske eksempler, som gør det endnu nemmere for dig at lave løn.

Det siger andre om vores nyhedsbrev Forskellen:

  • ”Jeg bliver gjort opmærksom på nye tiltag, lovgivning m.m. Super opdatering :-)”
  • ”God og kort info om relevante emner – med mulighed for uddybelse efter behov.”
  • ”Jeg kan altid forstå teksten. Den er kort og præcis. Og informativ - brugbar - Rigtig godt lavet!”
  • ”Forskellen indeholder ofte god vejledning både for erfarne og ikke så erfarne på lønområdet. Ofte mangler vi bogholdere nogle at spare med.”
  • ”Det er let og overskueligt - og meget velformuleret! og man får nye ideer til at bruge de nye/gamle "ting" som man endnu ikke har oppe at køre. (Feriedage, sygedage etc.)”
  • ”Jeg får lige en lille "reminder" om at komme ind og kigge lidt på de forskellige muligheder. Mange gange kører man jo bare på rutinen. Og at udvide ens kendskab til mulighederne er jo bare dejligt.”

Lodtrækning om gavekort 
I forbindelse med brugerundersøgelsen var der mulighed for at være med i en lodtrækning om at vinde et gavekort på ’Brunch with Bubbles’. Lodtrækningen er foretaget, og de to heldige vindere er kontaktet. Vi håber, at I får glæde af jeres præmie.