Velkommen til Bluegarden Viden

Bluegarden Viden er for alle, der interesserer sig for løn- og personaleadministration og gerne vil følge med udviklingen.

Oktober-undersøgelse: Fokus på Personalegoder

Er personalegoder fortsat et strategisk middel til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere? Og har virksomhedernes udbud af personalegoder ændret sig siden Finanskrisen? 

Vi genoptager vores fokus på relevante løn- og HR-videnanalyser, og sætter fokus på "Personalegoder i 2017" - og du er inviteret med til at deltage i undersøgelsen! 

Bluegarden genoptager sit fokus på markedsrelevante løn- og HR-videnanalyser, og sætter i oktober måned fokus på personalegoder i danske virksomheder. 
Vi gennemførte sidst vores Personalegodeundersøgelse i 2014 lige efter Finanskrisen, og resultaterne af denne måneds undersøgelse benchmarker vi til vores 2014-undersøgelse for at belyse konjunkturpåvirkningerne. 

Gratis deltagelse - også selvom du ikke er Bluegarden-kunde...
Vi inviterer alle løn- og HR-medarbejdere til at deltage i oktober måneds undersøgelse, og ved tilmelding og rapportering til undersøgelsen, modtager du naturligvis en kopi af rapporten. Du kan til enhver tid framelde dig din deltagelse.

Tilmeld dig Bluegardens Viden- og Analyseunivers via linket herunder...

Tilmeld dig Bluegardens videns- og analyseunivers

Ved at deltage i vores korte og højaktuelle analyser får du indsigt i udviklingen inden for både generelle og specifikke løn- og personaleforhold. Emnerne er hentet fra tidens strømninger, og resultaterne bruges som et værdifuldt redskab i mange virksomheder.

Deltagelse i Bluegardens analyser er gratis, og du kan til enhver tid framelde din deltagelse.

  • Deltag i korte og højaktuelle analyser

  • Få viden om trends og tendenser inden for løn og HR

  • Få adgang til værdifulde analyser, rapporter og statistikker


Tilmeld analyser og viden her

Filtrer de viste indlæg. Du har nu indlæg

Persondataforordningen
Megatrends
Analyser og rapporter
Whitepapers
Test din lønadministration
Big Data
Integration
Regulation
Simplification
Cases
Fakta
Analyser
Rapporter

Bluegarden gi'r muligheder

Fleksible, enkle og effektive løsninger.


Læs mere om hvilke løsninger og services vi tilbyder. Og se, hvordan I kan udnytte jeres muligheder for at frigøre ressourcer og arbejde mere effektivt med løn- og personaleadministration.

Hent brochure
Juridiske dokumenter