Bedre rådgivning med den rette partner

Løn er ikke bare et tal, feriepenge, AM-bidrag, A-skat, ATP og alt det andet. Det er også et spørgsmål om overenskomst og regler, som Dansk Revision skal finde svar på for kunderne. Med hjælp fra Bluegardens PersonaleGuide er det heldigvis ikke et problem. 


De 25 medarbejdere hos Dansk Revision løser alt, der har med revision at gøre for en lang række små- og mellemstore virksomheder. Herunder hører også løn og selv om revisorer selvsagt er væsentlig stærkere i regnskabslovgivningen, så kan kunderne også hente hjælp til små- og store personalespørgsmål hos revisionsfirmaet. 

Stærkt partnerskab

Partnerskabet med Bluegarden giver Dansk Revision adgang til både DataLøn systemet og erfarne jurister hos PersonaleGuide, der arbejder med personaleområdet hver eneste dag. Revisorassistent Berit Ravn fortæller, hvorfor netop hun har glæde af denne særlige service: ”Det super for os, at vi kan hjælpe vores kunder omkring personalespørgsmål. Det er jo ikke naturligt stofområde for et revisionsfirma, men fordi vi også står for at lave deres løn, så synes de, at det er naturligt at ringe til os med deres spørgsmål.” forklarer Berit Ravn.

Reagerer med det samme

”Det gode ved PersonaleGuide er også, at de reagerer med det samme, når man ringer eller skriver, så man kan få afklaret sine spørgsmål og komme videre med arbejdet. De svarer altid i løbet af kort tid. Det giver samtidig stor tryghed, at svaret kommer fra en jurist, så man er sikker på, at man giver den rigtige rådgivning videre til kunden. Og så synes jeg, at de er gode til også at se andre muligheder, end dem man selv har set,” fortæller Berit Ravn.

Altid opdateret

Som Lønpartner modtager Berit Ravn også det månedlige nyhedsbrev. ”Jeg sætter stor pris på det månedlige nyhedsbrev. Her er der altid relevante gode råd, fokus på nye domme og mulighed for at dykke ned i forskellige artikler, der sætter fokus på de regler, der gælder på personaleområdet. Nyhedsbrevet er en nem måde, at holde sig opdateret og blive klogere på personaleområdet,” afslutter Berit Ravn. 

Bedre rådgivning med den rette partner

Om Dansk Revision

Dansk Revision er en del af en landsdækkende kæde med knap 30 kontorer og næsten 500 medarbejdere. I Holbæk og Nykøbing løser 25 medarbejdere hver dag revisionsopgaver for en række små- og mellemstore virksomheder med lokal forankring.